Meteen naar de inhoud

Onze faciliteiten

Op het camperpark zijn alle moderne verwarmde sanitaire voorzieningen aanwezig en er is overal WIFI. 

Uw camperplaats

Alle camperplaatsen zijn voorzien van een 16 ampere stroomvoorziening. De plaatsen zijn zeer ruim opgezet en hebben een verharde ondergrond. De naast gelegen grasstrook is afgezet met een ligusterhaag. 

Servicepark 

Op het servicepark is het mogelijk water te nemen en uw vuilwater tank te legen. Ook bevindt zich hier de uitstortbak voor het chemische toilet en kunt u hier uw afval deponeren.

Omgangsregels

Iedereen wil graag plezierig en rustig verblijven op camperpark de Bloesem. Daarom hebben wij verblijf- en leefregels voor onze gasten opgesteld. Iedere gast dient zich hieraan te houden. Wanneer de verblijf- en leefregels door alle gasten worden nageleefd, kunnen we samen plezierig verblijven en recreëren op ons camperpark “de Bloesem”. Dit is waar wij naar streven! Daarom zullen wij er dan ook op toezien dat de verblijf- en leefregels door al onze gasten worden nageleefd. Indien nodig zullen wij onze gasten hierop aanspreken.

Hieronder de omgangsregels om het verblijven voor iedereen prettig te houden:

  1.  Houd de omgeving rondom uw Camper opgeruimd en schoon. Zorg dat er geen etensresten buiten blijven. Afval en afvalzakken graag in de container.
  2. Huisdieren zijn welkom op de Bloesem, mits deze altijd zijn aangelijnd en geen overlast geven aan de andere gasten. Het uitlaten doet men niet op het park. Mocht onverhoopt uw huisdier toch zijn behoefte doen dan ruimt u dit direct op.
  3. Tussen 22:00 uur s’avonds en 8:00 uur s’ochtends is er rust op Camperpark de Bloesem. Al onze gasten houden hier rekening mee.
  1. Wij doen er alles aan om het park opgeruimd en schoon te houden. Ook het toilet en de douches. U kunt hier gratis gebruik van maken, maar vragen u dit ook weer netjes achter te laten.
  1. Vissen of zwemmen doen wij niet in onze waterpartij, ‘de Poel’, die gelegen is midden op het terrein.
  1. Iedereen met een camper is welkom in Oudelande, ook met kinderen. Houd er rekening mee dat het camperpark is gelegen tussen dijken met sloten en dat zich midden op het terrein onze waterpartij bevindt.

Onze plattegrond